Skip to main content

WEVA partners

Samen met onze partners werken wij aan zero-emmissie binnenvaart

Home » Partners

NOBIAN

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, essentiële chemicaliën en energie voor industrieën. De producent levert de waterstof in dit project.

Ga naar website

NPRC

NPRC is een coöperatie met 150 aangesloten binnenvaartondernemers. Dagelijks zijn ongeveer 200 schepen onderweg over de Europese binnenwateren.

Ga naar website

Koedood

Koedood Marine Group is een toonaangevend en innovatief bedrijf in de scheepvaart sector. Als gevestigde speler leveren wij motoren aan de binnenvaart, offshore en zeeschepen.

Ga naar website

Concordia DAMEN

Concordia Damen ontwerpt en bouwt innovatieve binnen-, zeevaart en offshore vaartuigen met een innovatief en economisch profiel.

Ga naar website

Nedstack

Nedstack is een toonaangevend bedrijf in de PEM fuel cell industrie met een strategische focus en een uniek track record. Het bedrijf levert de brandstofcel aan Ms Antonie.

Ga naar website

HyEnergy

HyEnergy gelooft dat waterstof een sleutelrol zal spelen bij het creëren van een schone, duurzame toekomst. Wij leggen graag uit aan belanghebbenden die nieuw zijn in waterstof over de potentie ervan.

Ga naar website

ABN AMRO

ABN AMRO is een van de toonaangevende banken van Nederland met een duidelijke focus op Noordwest-Europa. De organisatie biedt bankdiensten aan retail-, private- en zakelijke klanten.

Ga naar website

Groningen Seaports

De provincie Groningen is een organisatie in beweging die volop werkt aan maatschappelijke opgaven zoals versnelling woningbouw en de gevolgen van de gaswinning.

Ga naar website

Ministrie van Infrastuctuur en Waterstaat

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werkt aan een mooier Nederland. Samen zorgen we voor een bereikbaar land met sterke dijken, waarin je veilig van A naar B komt.

Ga naar website

Netherlands Enterprise Agency

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft als taak het stimuleren van ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Ga naar website

Port of Rotterdam

Het Havenbedrijf beheert, exploiteert en ontwikkelt het haven- en industriegebied en is verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige en vlotte afhandeling van de scheepvaart.

Ga naar website

Provincie Zuid-Holland

Als organisatie en middenbestuur is de provincie Zuid-Holland actief met zaken die te groot zijn voor de gemeentes en te klein zijn voor het Rijk.

Ga naar website

HEAVENN

HEAVENN is een project in Noord-Nederland met als doel een geïntegreerde groene waterstofwaardeketen te ontwerpen, ontwikkelen, bouwen in bedrijf te nemen.

Ga naar website

RH2INE

RH2INE is gericht op de ambitie van de Europese Unie om het eerste emissievrije continent te worden. Het initiatief streeft ernaar om marktklare waterstoftoepassingen te implementeren.

Ga naar website

EICB

Het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) is het innovatiecentrum voor de binnenvaart. Ons team werkt dagelijks aan slimmere en duurzamere transportoplossingen voor de sector.

Ga naar website

Europese Unie

De Europese Unie met in totaal 27 Europese landen een statenverband. De EU vindt haar oorsprong in de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal en de Europese Economische Gemeenschap.

Ga naar website

Europese Commissie

De Europese Commissie is de uitvoerende tak van de EU en stelt nieuwe Europese wetgeving voor en voert besluiten van het Europees Parlement en de Raad van de EU uit.

Ga naar website